THEMA inngår samarbeid med Nash Renewables

THEMA har nå inngått en samarbeidsavtale med Nash Renewables som kombinerer state-of-the-art fornybarmodellering med THEMAs anerkjente markedsanalyse. Sammen gir dette enestående støtte for beslutningstaking for fornybare investeringer.

Vindmølle og solcelle

Nash Renewables er et programvareselskap som gjør det mulig for investorer å ta informerte beslutninger angående både plassering av fornybare investeringer og den tekniske spesifikasjonen av disse investeringene, slik som turbintype og rotordiameter.

For å støtte kundene sine med disse avgjørelsene, har Nash Renewables utviklet en sofistikert nettapp (tilgjengelig her) som gjør det mulig for brukeren å evaluere lokasjoner over hele Europa basert på historiske pris- og værdata.

I samarbeid med THEMA kan brukere nå også utføre ytelsesanalyse for fremtidige år basert på THEMAs markedsutsiktsdata. Disse dataene inkluderer timepriskurver for fremtidige år og gjør det mulig for brukere å evaluere capture priser, belastningsfaktorer og mer for lokasjoner over hele Europa. Appen dekker både vind- og solinvesteringer, samt hybridinvesteringer i vind- og solanlegg.

Nash Renewables og THEMA vil videreutvikle analysen som er tilgjengelig, og sikre at kundene kan ta investeringsbeslutninger basert på toppmoderne data, modelleringsteknikker og markedsinnsikt.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Dr. Arndt von Schemde
Partner i THEMA

Relaterte poster

Flere poster