Jobbe i THEMA

THEMA Consulting Group

Hos THEMA skal du ha en utviklende, utfordrende og moro arbeidsdag. Du skal støtte og få støtte av dine kollegaer underveis i din arbeidshverdag og i din karriere. Vi strever etter å se alle, bryr oss om og backer hverandre så godt vi kan. Vi verdsetter det å gi og få hjelp.

- THEMA Consulting Group medarbeiderverdiløfte

THEMA er et spesialisert konsulentselskap som leverer ekspertanalyser og rådgivning om problemstillinger knyttet til kraftsektoren. Vårt overordnede mål er å etablere partnerskap med våre kunder for å fremme et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi streber etter å gi beslutningstakere den nødvendige kunnskapen og innsikten for informert beslutningstaking. Våre kunder inkluderer myndigheter, kraftprodusenter, store forbrukere, nettselskaper, bransjeorganisasjoner, investorer, og mer. Vi søker alltid etter motiverte kandidater som ønsker å bidra til realiseringen av det grønne skiftet!

THEMA har tre kompetansegrupper

Rådgivning og markedsanalyser for energi- og transportsektoren

Fnan Bashay Berhie
Elise Langerød
Ida Langseth
Utku Gürsal
Lukas Feldhaus

Hverdagen i THEMA

Møt noen av våre ansatte for å bli bedre kjent med hvordan det er å jobbe hos oss.

Se intervju med noen ansatte
 1. 0+
  ansatte
 2. 0+
  ulike språk
 3. 23
  aldersspenn mellom 23 til 64
 4. 0+
  ulike utdanninger
 5. 0
  kontorer (Oslo og Berlin)

Sosialt miljø

THEMActive at crossfit

THEMActive

Gjennom deltakelse i THEMActive samles vi en gang i måneden for en fysisk aktivitet. Enten det er line dance, crossfit eller boblefotball, tror vi på å fremme en sunn og aktiv livsstil innenfor teamet vårt.

Ung i THEMA

Som en del av Ung i THEMA arrangerer vi arrangementer for våre unge fagfolk hvert kvartal. Med alt fra dartkonkurranser til kreative ettermiddager med glassmaling, gir disse samlingene muligheter for nettverksbygging, ferdighetsutvikling og fremmer et godt arbeidsmiljø.

Profesjonell utvikling

Jobbe i THEMA

Er du interessert i å bli en del av vårt team? Vi rekrutterer vanligvis nyutdannede en gang i året, og annonserer stillinger i august for påfølgende år.

Vi tilbyr også muligheten til å søke om internships både om vinteren og sommeren. Du vil bli tildelt oppgaver tilpasset dine kvalifikasjoner og integrert i teamarbeidet på relevante prosjekter.

Vi anbefaler å følge oss på LinkedIn, da vi kunngjør alle jobbmuligheter der. Du er selvfølgelig også alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad, så vi vil komme tilbake til deg hvis en relevant stilling blir tilgjengelig.