Møt årets summer interns: Elise, Herman og Sander!

I sommer skal Elise, Herman og Sander prøve seg som konsulenter i THEMA. Vi har spurt de hva de skal jobbe med i sommer, hva de gleder seg til å lære mer om og hva de tror blir utfordrende med internshipet.

Interns 2024
Sander, Herman og Elise

 

Elise Naaslund er halvveis i en dobbelgrad ved NHH og Louvain School of Management i Brussel, med foreløpig spesialisering innen energi, miljø og naturressurser. I sommer skal Elise blant annet jobbe med å utarbeide veiledere for økt fornybar kraftproduksjon for å hjelpe kommunene i møtet med utbyggere. Hun håper å lære mer om hva som påvirker utviklingen i kraftproduksjon- og forbruk, og hvordan vi som konsulenter kan bidra til å løse utfordringer i bransjen. Elise tror det kan bli utfordrende å sette seg inn i de komplekse problemstillingene energibransjen står ovenpå på relativt kort tid, men gleder seg til å komme i gang!

Herman Richardt Albretsen studerer industriell økonomi på NTNU i Trondheim, med spesialisering innen energi- og miljøteknikk. I sommer skal han blant annet jobbe med fleksibilitet og forretningsmuligheter for batterier. Herman er fascinert over samspillet mellom markeder, myndigheter og fysiske begrensninger i kraftsystemet, og hvor mange forskjellige fagdisipliner som må til for å forstå helheten. I sommer håper han å lære mer om hvilke utfordringer aktørene i energibransjen står ovenfor, i tillegg til å erfare hvordan hverdagen til en konsulent er. Han tror det kan bli krevende å sjonglere mellom flere prosjekter, men har troen på at han (sammen med kunnskapsrike medarbeidere) skal klare det!

Sander Nordhagen har nettopp fullført sitt første år på en master i finans fra NHH. I løpet av internshipet skal han jobbe med strategi og transaksjoner for vann- og vindkraftprodusenter. Sander sier at de store omveltningene energisektoren står ovenfor gjør bransjen ekstra spennende, i tillegg til hvor sentral energibransjen er for måten vi lever på. Han gleder seg til å lære mer om både konsulentlivet og energibransjen i sommer, og til å jobbe sammen med eksperter på fornybarbransjen. Han tror det kan bli utfordrende å sette seg inn i mange ulike problemstillinger på kort tid, men gleder seg til å ta fatt på arbeidet!

Relaterte poster

Flere poster