Ståle Johansen

Partner, PhD

  Kontakt

  Utdannelse: Dr.ing(elkraftteknikk) og siv.ing(maskinteknikk og produksjon) fra NTNU

  Jeg jobber mest med organisering, forretningsutvikling og strategirådgivning, der vi hjelper kundene med å forstå egen posisjon (benchmarking og beste praksis) og hvordan best tilpasse seg et energimarked i endring. Jeg jobber også med strukturelle endringer, (fusjoner og oppkjøp) og hvilken organisering som best sikrer gevinstene fra digitalisering og ny teknologi. Vi har kunder fra store deler av den norske kraftsektoren, i tillegg til noen internasjonale.

  Jeg har mer enn 20 års erfaring fra energibransjen. Konsulentrollen gir en unik mulighet til å jobbe med vanskelige og viktige problemstilinger for mange ulike oppdragsgivere. I tillegg har det gitt meg mulighet til å bli godt kjent med mange av de flott folkene som jobber i bransjen.  Vi er heldige i THEMA som får jobbe tett sammen og lage vår egen arbeidsplass.  Jeg er glad i uteliv: “Kun en ting som er bedre enn en lang skitur, … en enda lenger skitur!”

  Tidligere erfaring: PwC Consulting (Oslo), Innovation Strategic Consulting (Oslo), SRC International (København) og Sintef Energi (Trondheim).

  Alle ansatte
  Ståle Johansen