Celine Munkeby

Consultant

  Kontakt

  Utdannelse: Siviløkonom master med spesialisering innen strategi (Handelshøyskolen BI), Bachelor i entreprenørskap og økonomi (Handelshøyskolen BI)

  I THEMA jobber jeg med ulike strategi- og forretningsutviklingsprosjekter for ulike aktører i energibransjen. Arbeidet mitt innebærer markedsanalyser, benchmarking, strategi-workshops og utarbeidelse av konsern -og forretningsstrategier. Jeg har en særlig interesse for problemstillinger knyttet til energieffektivisering, fleksibilitetsmarkeder og organisatoriske omstillinger.

  Det beste med å jobbe i THEMA er at jeg får jobbe med mange spennende problemstillinger og forretningsmuligheter i tett samarbeid med en kundegruppe som bidrar i arbeidet mot nullutslippssamfunnet. Det er inspirerende å få jobbe med dyktige kollegaer, og samtidig få mye ansvar og oppgaver som gjør at jeg utvikler meg faglig hver dag. I tillegg arrangeres det sosiale arrangementer hver måned i regi av THEMA, som inkluderer blant annet CrossFit, quiz og padling. Dette er en utrolig fin arena for å bli bedre kjent med kollegaer utenfor arbeidstiden, noe som bidrar til å bygge videre på det trygge og gode arbeidsmiljøet vi har.

  Tidligere erfaring: Kongsberg Innovasjon, NTE

  Alle ansatte
  Celine Munkeby