Lukas Feldhaus

Consultant (Berlin Office)

  Kontakt

  Utdannelse: MA International Affairs (Columbia University, New York), BSc Physics (ETH Zürich)

  Jeg jobber med kvantitative analyser av det tyske og kontinentale energimarkedet, og bidrar til å overføre kompetanse fra vårt veletablerte Oslo-kontor til det tyske markedet. Samtidig analyserer jeg energimarkedene og policy-utviklingen i Tyskland og det kontinentale energimarkedet som er et viktig grunnlag for markedsmodelleringen i THEMA. Jeg har også ansvar for kundeoppfølging i Tyskland og EU, for å kommentere det offentlige ordskiftet om energi og for å etablere kontakt med lokale eksperter og bedrifter i energisektoren.

  Arbeidet i THEMA gir meg mulighet til å kombinere aspekter av naturvitenskap, økonomi, politikkutforming og forretningsanalyse. Jeg setter stor pris på å lære nye ting fra mine dyktige og kunnskapsrike kollegaer hver dag.

  Jeg liker å jobbe med kvantitative modeller, men er også glad for å gi mitt bidrag til energiomstillingen. Jeg liker det rolige, anerkjennende og læringsorienterte arbeidsmiljøet i THEMA, noe som gjør det enkelt å finne løsninger på selv de vanskeligste utfordringene.

  Tidligere erfaring: Berlin Economics, Energy and Climate Team (Berlin)

  Alle ansatte
  Lukas Feldhaus